Σημεία Πώλησης

Τα προϊόντα της επιχείρησης διατίθενται στα Ιόνια νησιά και ιδιαίτερα στη Ζάκυνθο, στα Ελληνικά Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών σε αρκετά αεροδρόμια και λιμάνια της Ελλάδος. Σε όλα τα επώνυμα, Σούπερ Μάρκετ του νησιού της Κέρκυρας, καταστήματα τροφίμων και ποτών χονδρικής και λιανικής πώλησης.

Στα καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας καθώς επίσης και περιφερειακά εποχιακά καταστήματα Σούπερ Μάρκετ στις τουριστικές περιοχές του νησιού, και σε αρκετά Μίνι Μάρκετ των μεγάλων Ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού της Κέρκυρας.

Τα νωπά φρούτα μας Κούμ-Κουάτ πωλούνται από Δεκέμβριο έως και Απρίλιο στα καταστήματα Σουπερ Μάρκετ Δήμητρα και Markato της Κέρκυρας και στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα. Επίσης τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πωλούνται και στη Ολλανδική αγορά.

Υπεύθυνος έρευνας, προγραμματισμού, προώθησης, προβολής και πωλήσεων των προϊόντων είναι ο Mr Dennis ο οποίος επιδιώκει να προωθήσει τα προϊόντα Kούμ-Κουάτ στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς επίσης και στις ανεπτυγμένες αγορές του εξωτερικού σαν μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν τα φυσικά προτερήματα των γεύσεων, των αρωμάτων και των παραδόσεων της Κέρκυρας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξατομικεύσουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες κοινωνικών μέσων και να αναλύουμε την επισκεψιμότητά μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση και την ανάλυση. View more
Αποδοχή