Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη . Το 1992 μετέφερε την έδρα της στην Κέρκυρα με σκοπό την παραγωγή ,τυποποίηση και εμπορία παραδοσιακών κερκυραϊκών προϊόντων ,τροφίμων και ποτών.
Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Διονύσης Χαλικιάς ,λάτρης των παραδοσιακών Κερκυραϊκών προϊόντων. Μετά από μεγάλη ερευνά το 1996 σε ένα ιδιόκτητο κτήμα Ήλιαστρος στις καταπράσινες πλάγιες του Άγιου Στέφανου στον οικισμό του Άνω Γαρούνα του Δήμου Αχιλλείων,15 χλμ έξω από την πόλη της Κέρκυρας, κατασκεύασε εργοστάσιο παραγωγής επεξεργασίας και τυποποίησης των μοναδικών παραδοσιακών Κερκυραϊκών προϊόντων.

Τα Προϊόντα μας

Σε ιδιόκτητο αγρόκτημα 10.000 τετραγωνικών μέτρων δημιουργήθηκαν κτιριακές εγκαταστάσεις 450 τετραγωνικών μέτρων.
Στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου υπάρχουν εξωτικά δένδρα Κουμ-Κουάτ, Λεμονιές, Κερκυραϊκού Περγαμόντου, μανταρινιές, πορτοκαλιές, περγουλιές αμπελιών των τοπικών ποικιλιών ματζαβί, , υπάρχουν επίσης συκιές τζιτζιφιές ελαιόδεντρα κ.λ.π.

Διαδικασία Παραγωγής

Συγκομιδή

Εξαγωγή

Εμφιάλωση

Προϊόντα

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξατομικεύσουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις, να παρέχουμε λειτουργίες κοινωνικών μέσων και να αναλύουμε την επισκεψιμότητά μας. Μοιραζόμαστε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαφήμιση και την ανάλυση. View more
Αποδοχή